Post by webgecachora on Feb 10, 2022 2:26:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt monētu uzlaušanu ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
Reāli i love it un arī tik ātri ielādējās
Es piešķiru 2 zvaigznes visu reklāmu dēļ, un, kad reklāmas beigsies, jūs redzēsit, ka esat izkritis no spēles, bet ļoti forši un jauki, man tas patīk, un es pateicos jums par spēli...
KawaiiWorld Arcade gfw
Lego minecrraft
Dizains ir foršs, bet reklāmas mani turpina kaitināt
Joprojām gaidot es gaidīju 12 minūtes, es lejupielādēju minibloku, bet tas darbojas, bet tas nedarbojas
Man ļoti patīk šī spēle, bet tur ir daudz reklāmu, kad pagriežu savu sievu, tur vēl vairāk reklāmu, kā arī es nevaru mainīt ādu
Šī spēle ir jauka un vienmēr, izņemot katru reizi, kad es spēlēju, reklāma vienmēr uznirst un mani nogalina, lai izdzīvotu, un, ja esmu radošs, ir grūti atrast lietas.
Piešķiriet tai 4 zvaigznes, jo tam ir dažādas krāsas paklājs un tamlīdzīgas lietas, bet putns šķiet jauka spēle, jo tā ir ļoti jauka, jauka, jauka, jauka spēle, bet es joprojām gatavojos instalēt, jo kāpēc es to instalēju spēle, kuru es to spēlēju daudz, bet joprojām piešķiršu tai 5 zvaigznes, jo tā ir vislabākā, ko es darīšu, es teikšu cilvēkiem, lai viņi šajā spēlē vairāk lietu, jo
Šī spēle ir jauka, bet reklāmas un 8. nedēļā es nevarēju iekļūt spēlē
Kamēr es spēlēju spēli, ir tik daudz reklāmu, ka es kaut ko veidoju un parādās reklāma, man tas nepatīk
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😁😁😁😘😘😍😍🤗🤗🤗😜😜👍👍👍👍🙋🙋
Es nemēģinu teikt ļaunu, bet šī spēle ir slikta. Tas viss ir tikai rozā, violets un citi meitenīgi! Tajā ir mazāk bloku un mazāk lietu. Es ieteicu tā vietā iegādāties īsto Minecraft vai izmēģinājuma versiju. Pārbaudiet gatavošanu un būvniecību. Tas tāpat kā Mc eccept par tekstūru. Arī tik daudz reklāmu. Es neiesaku šo spēli. Es arī vēlos teikt, ka šī spēle kļūst garlaicīga, kad kādu laiku sākat to spēlēt. Lielākā daļa komentāru ir bērni un roboti, vai man šī spēle ļoti nepatīk.
Šī spēle ir laba, taču tai ir daudz papildinājumu. Un šī spēle ir ārpus kontroles. Es uzskatu, ka šī spēle ir jālabo.
Man ļoti patīk šī spēle, tā ir jautra un krāsaina, bet novērtēju to ar 2 zvaigznēm, jo tās ir pārāk DAUDZ pievieno kā katru minūti
Es domāju, ka tas ir ļoti forši, es zinu, kāpēc tas izskatās pēc minecraft, es gribēju kaut ko līdzīgu minecraft, jo es gribēju iegādāties minecraft, bet es nevaru. Tātad - tas ir patiešām jautri! Bet vai jūs varat spēlēt vairākus spēlētājus, lai es varētu spēlēt ar saviem draugiem un arī noņemt reklāmas, tas ir kaitinoši, bet labi, šī spēle ir ļoti jauka, tāpēc es iesaku jums spēlēt šo spēli 👀💅
Es grasījos novērtēt šo 5 zvaigznīšu, bet, kad es spēlēju šo, ir daudz reklāmu, tāpēc piesakieties, kad vēlos to atskaņot vēlreiz, lūdzu, šī ir jauka spēle, labojiet šo!
Gluži kā minecraft, bet kawaii.......bet viens ender vīrietis traucās, bet, izņemot šo, tas ir labi, un arī es neiebilstu pret reklāmām, bet četrām zvaigznēm, jo tās ir ar atpakaļejošu datumu.
Patīk spēle, vajag tikai vienu lietu salabot, bet piebilst viss ir smuki, bet katru reizi, kad nolieku vienu bloku vai vienkārši pat salaužu vienu bloku, burtiski, katru reizi parādās tikai reklāma, bet es to dodu zvaigznītē tikai tāpēc tas, bet izņemot to, spēle ir ļoti mīļa, tikai salabo reklāmas un viss būs kārtībā
Es tā jauki, bet tā kinda manys ADS! Manai māsai tas patīk, bet es nebūšu laimīgs par šo spēli, tā ir daudzām reklāmām!
Piešķirot 2 zvaigznītes, jo tas nepārtraukti aptumšo manu ekrānu. Ja jums patīk reklāmas un Black Out, izklaidējieties, citādi ietaupiet savu laiku. Viņi var daudz darīt, lai labotu šo spēli.
Šī spēle ir tik forša, bet es piešķiru 3 zvaigznes, jo šai spēlei ir tik daudz reklāmu un mēs nevaram mainīt apvalku, tāpēc, lūdzu, pievienojiet tās arī, un šai spēlei nav tādu lietu kā Minecraft, tāpēc, lūdzu, pievienojiet tās arī un pievienojiet visas nārsto olu arī un beigas portāla lieta
Ja es varētu darīt bez zvaigznēm, es darītu. Šī ir visu laiku sliktākā minecraft versija. 1. Ceļš uz daudzām reklāmām, piemēram, ik pēc 5 sekundēm ir reklāmas. 2. KĀPĒC GANDRĪZ VISS IR ROZĀ!? 3. Puse lietas pat nedarbojas. Piemēram, loks un bulta nedarbojas. 4. Nevar mainīt savu iemiesojumu.
Man patīk tekstūras iepakojums, bet es ienīstu aizkavēšanos, es mīlu dzīvniekus, bet, kad es cīnos ar pūļa reklāmu, man tas nepatīk! es spēlēju uz hrombook, kad kustinu galvu, tas sabojā visu, šī ir visu laiku sliktākā spēle, ja saņemat šo spēli, nespēlējiet to atinstalējiet! šis ir sliktākais mincraft, ko jebkad esmu spēlējis! es gribētu tev spēlēt uz ps4 vai ps5!!!
Es ierados savā telefonā, lai redzētu, ko mans brālis ir lejupielādējis šo spēli, un es nospiedu to, lai redzētu, kā tas ir, es iekļuvu spēlē un viss bija šausminoši. Un katrs ik pēc 2 minūtēm bija reklāma. Aitas, govis, cūkas un zirgi ir biedējoši. Nemaz nerunājot par zirgiem, kuru pamatā ir mans mazais ponijs. Lūdzu, nelejupielādējiet šo -
Labi, šī ir patiešām laba spēle, jums vajadzētu pievienot vairāk materiālu, piemēram, datoru un dīvānus, vairāk gultu un apvalku, jā, un šī ir patiešām laba spēle, jums to vajadzētu izmēģināt
Man patīk šī spēle, jo man patīk būvēt ēkas vai mājas, bet, lūdzu, šajā spēlē nav reklāmu, tas ir mans viedoklis, paldies.
Kad es izvēlos līdzenu zemi un veidoju pasauli, tad, kad veidoju savu māju, tad otrajā dienā ir daudz zombiju scelatānu utt. Mājā dažas problēmas ir līdzenas zemes variantā
Man patika jūsu spēlē 5 zvaigznes ❤️❤️
Tā ir ļoti jautra vairāku spēlētāju spēlei, taču būvniecības laikā ir pārāk daudz papildinājumu, un portālam nav nekādu acu par enderiem un pērlēm, un tai nav visu laiku spēcīgākā priekšmeta, lūdzu, izlabojiet šo spēli, padariet to mazliet jautru citiem bērniem, piemēram, man.
Es domāju, ka tas ir izgatavots no 4 meitenēm, tāpēc jūsu āda ir meitene. Bet es vērtēju šo 3 zvaigznes pirms mūsu ēras, man šķiet, ka vajadzētu būt iespējai mainīt ādu un smiltis... smiltis ir šausmīgi, pārtaisiet tekstūru, radās tuksnesī, un es uzreiz paliku akls. Patīk attēli un bruņas. lūdzu, pievienojiet tādā veidā, lai mainītu ādu un atjaunotu smilšu tekstūru. Man patīk, kā jūs atradāt laiku, lai lietām pievienotu sejas. Es domāju, ka vienīgais, kas man patiešām patika, ir tas, kā jūs varat likt laktam raudāt. Bet ādas un smiltis, lūdzu, mainās
PP ee II
Tā atpaliek, pat ja es neieslēdzu wifi, ir šī reklāma, kurā ir rakstīts "jauna izstrādes un veidošanas spēle Google veikalā", un dažreiz, kad es piespiežu x zīmi, tas neļauj man atgriezties spēlē, tā vietā vienkārši restartējiet to un šī reklāma parādās kā ik pēc 10 sekundēm, un tagad mana spēle vienmēr tiek restartēta pēc 10 sekundēm šī spēle ir šausmīga, neiesaku, ja viņi to izlabos
Cat Simulator Aksyon fmaj
Šī spēle ir ļoti jautra!!!. bet daudziem papildinājumiem, un jūs nevarat glāstīt dzīvniekus🙁Es galu galā nodaru viņiem pāri. Tā ir ļoti jautra spēle🥰
Šī spēle ir šausmīga 😫 Kāpēc es ieliku 2 zvaigznes, nevis 1, jo spēle bija diezgan jauka, bet kad parādās pievienojums un saka, ka turpiniet, tā ir kā sastingusi un es nevaru noklikšķināt uz neko 😕 nelejupielādējiet šo spēli, bet varat ja jūs vēlaties to izmēģināt, jūs varat, un es nezinu, vai tas ir tikai man. Bet NELEJUPIELĀDĒJIET ŠO SPĒLI 😡🤬
Jā, jauka spēle, bet, ja es izdzēšu šo un lejupielādēju šo spēli, es patiesībā atgriežos savā pasaulē, un tā nav dzēsta kā īsta Minecraft, un problēma atpaliek ik pēc 5-10 minūtēm? (ES domāju)
Ļoti jautra spēle. Tas ir Minecraft, bet ar importētu modifikāciju. Lai gan spēlē parādījās melnas krāsas figūra. Es domāju, ka tas ir galīgs cilvēks. Un tas stāvēja uz manas mājas. Tas nedaudz teleportējās, bet nekad nepameta. Man šī spēle ir tikai divas dienas. Lūdzu, izlabojiet šo
5 zvaigznes! Visu laiku labākā spēle! Kāpēc? Kad es izglābu pasauli un izdzēšu savu lietotni, mana pasaule nepazuda, man tā patīk, bet parādās daudz papildinājumu, lai gan mans wifi ir izslēgts, bet viss ir labi, vissvarīgākais ir jautri spēlēt.
Spēle jaukā Man patīk šie, bet man ir 3 sūdzības, ka 1. Es šajā spēlē veidoju izdzīvošanas pasauli, bet nevaru pareizi pārvietoties 2. 5-7 minūtēs ir tik daudz reklāmu 3. Spēle ir tik aizkavējusies. Lūdzu, novērsiet šīs problēmas
bija tik daudz sludinājumu, un man nācās pamest un atkal pievienoties Everytime, jo tas radīsies kļūmes
Man nepatīk šī spēle, bet man patīk mazliet, bet ir reklāmas
Kad es spēlēju spēli, tas bija jautri, bet tur bija viena lieta, ko es nebiju gaidījis, kad es rakos uz leju, ne pa kreisi, pat ne pa labi, piemēram, līdz galam, es vienkārši nokrītu un es apjuku, bet bloks bija atšķirīgs, es biju tik šokēts, ka es domāju bloku ir tik atšķirīga, tāpēc es to ļoti vēlos, jo krāsa ir tik jauka kā nāriņai, es to ļoti vēlos, un es vēlos pievienot blokus, un man arī ļoti nepatīk pievienot, tāpēc, lūdzu, noņemiet papildinājumus, man tas ļoti nepatīk, un tas arī mani iedzen. ārā es biju tik dusmīgs, ka man bija jātaisa mājas
Jauka spēle, bet tajā ir daudz papildinājumu, bet minecraft ir labāks, tajā nav papildinājumu un tā ir daudz foršāka
Man tas patīk, bet tur ir dažas REKLĀMAS UN TAS VISS IR ROZĀ?! LABOS TO TŪLĪT!
Ūmmm, spēle ir kā jaukā Minecraft versija, un man patīk dizaini un viss, izņemot PIEVIENOJUMUS, kāpēc tai vienmēr ir jābūt papildinājumiem!? Nopietni ik pēc 2–5 minūtēm tiek parādīts papildinājums, es pat pazaudēju savas lietas, skatoties pievienošanu. Kā toreiz darīju savu biznesu, būvēju savu māju un gribēju logus, tāpēc meklēju ezeru netālu, un, kamēr es esmu zem ūdens un parādās ADD, un pēc "komerciālā pārtraukuma" es redzu sevi noslīkušu. Atšķirībā no Minecraft tam nav papildinājumu.
KawaiiWorld Arcade cyc
Šī spēle ir kā minecraft, bet man patīk.... Vienīgā problēma ir reklāmas.......Es uzcēlu tik daudz māju, kas ir piemīlīgākas....... 3 zvaigznes.... Vienīgais lieta ir reklāmās, un tā ir liela problēma..... Kad reklāma parādīsies un kad es to noņemšu, es nonākšu pie opcijām... Kad es noklikšķinu atpakaļ uz spēli, dažreiz tā darbojas un dažreiz nedarbojas. t........ Un arī dažreiz tas mani izsit....... tātad 3 zvaigznes.....
Kaut kādu iemeslu dēļ tas patiešām ir labi, kad visi mani ekrāni ir sastinguši, kad es gribēju izveidot savu māju, tāpēc jā, lūdzu, izlabojiet to
Es vērtēju ar 4 zvaigznēm, jo man ļoti patīk šī spēle, bet kāpēc tur nav laternas? Es būvēju 24 māju šajā minecraft, un man tā ļoti patīk, jo tā ir tik skaista un tik krāsaina🤩 Paldies, ka izveidojāt šo lietotni. Čau 🥰